Individu

“Zorg goed voor jezelf” zei de vader van Lennie vroeger altijd.
Soms lopen we ergens in vast. We weten dat we het anders zouden willen, maar hoe dan? Wat is dan mooier dan jezelf een cadeautje te gunnen door een coach te vragen een tijdje met je mee op te lopen en samen op onderzoek uit te gaan. Hoe kun jij het beste de overgang maken naar een nieuwe fase in deze transitionele ruimte? Een ruimte van het niet-weten waarin we op zoek gaan naar antwoorden.

Als coach probeer ik ruimte te maken voor verschil. Ruimte zodat andere perspectieven (weer) gezien en gehoord kunnen worden. Maar ook ruimte om te kijken naar de historie, cultuur en familie van een persoon. Welke beschermjassen, rituelen en verhalen kunnen je helpen in moeilijke perioden?

Samen creëren we een wereld van en-en in plaats van of-of. Waardoor er weer nieuwe mogelijkheden gezien kunnen worden. Gehoord en gezien door de persoon zelf. Want een coach weet het antwoord ook niet, maar kan wel luisteren en vragen stellen opdat jij je eigen antwoord kunt vinden. En onderweg zullen we samen de resultaten vieren.

Tarief particulier
90 euro per uur, inclusief btw.

Tarief zakelijk
Individuele coaching, maar ook workshops, trainingen, lezingen binnen bedrijven en organisaties zijn mogelijk; wij leveren altijd maatwerk. Offerte op aanvraag.

Informeer geheel vrijblijvend en mail naar:
frank@destap.org of bel 06-50476906
lennie@destap.org of bel 06-28826970