Individu

“Zorg goed voor jezelf” zei de vader van Lennie vroeger altijd.
Soms lopen we ergens in vast. We weten dat we het anders zouden willen, maar hoe dan? Wat is dan mooier dan jezelf een kadootje te gunnen door iemand te vragen een tijdje met je mee op te lopen en samen op onderzoek uit te gaan. Op zoek naar hoe jij de overgang kan maken in deze transitionele ruimte; in deze ruimte van het niet-weten.

Als coach probeer je ruimte te maken voor verschil. Ruimte zodat andere perspectieven (weer) gezien en gehoord kunnen worden. Maar ook ruimte om te kijken naar de historie, cultuur en familie van een persoon. Welke beschermjassen, rituelen en verhalen draagt iemand bij zich die kunnen helpen deze periode te doorlopen.

Samen creëren we een wereld van en-en in plaats van of-of. Waardoor er weer nieuwe mogelijkheden gezien kunnen worden. Gehoord en gezien door de persoon zelf. Want een coach weet het antwoord ook niet, maar kan wel luisteren en vragen stellen opdat jij je eigen antwoord kunt vinden. En onderweg zullen we samen de resultaten vieren.

Tarief particulier
90 euro per uur, inclusief btw

Tarief zakelijk
Offerte op aanvraag.
Workshops, trainingen, lezingen maar ook individuele coaching binnen bedrijven, organisaties etc. zijn mogelijk; wij leveren altijd maatwerk.
Informeer geheel vrijblijvend en mail naar:
frank@destap.org of bel 06-50476906
lennie@destap.org of bel 06-28826970